copyright © Todas las imagenes originales de OLGA VALLS BASSA

Prohibida toda reproducción parcial o total de las obras que aparecen en este blog.

scraps!!!


View My Stats

viernes, 23 de abril de 2010

PENJOLL AMB TELA ORIENTAL

Avui amb la Victoria em fet aquest penjoll d'inspiració oriental, fent servir tela i pel revers una foto d'una etiqueta de sabó de Violetes....

I aquesta es la meva flor, entregada pel meu estimat....!

FELIÇ DIADA DE SANT JORDI A TOTHOM!

Avui m'he dit:- Per què no cantaria la glòria de Sant Jordi i l'alegria que ens porta sa vinguda per l'abril?-
I una veu s'aixecava entre les mil que canten dintre meu l'himne a la vida: -Cuiteu, rosers; finiu vostra florida, que el cavaller Sant Jordi ja és aqui!
- Ve tot hhumit de rou i serení nit a través; du flaire catalana de farigola i herba casolana, i la pols dels camins on ha passat. Per les tendres donzelles du un amat
-un dolç amat més bo que no volien, -per les mares allò que prometien, i al jovencell poruc i decantat li porta l'ardidesa del combat.
-A tots la portes la lliçó guerrera, Sant galant. Sant armat, que per cimera dus la primavera.

Texte original de Clementina Arderiu.

miércoles, 21 de abril de 2010

COLGANTES CON FOTOS RETRO

Regalito! 7 revistes d'Scrap i Mixed media....

kit de SIMPLY SWANK!

Desde el jueves pasado que tengo mi kit para hacer soldadura con estaño. Colgaré en breve todas las piezas que he creado!!!

martes, 20 de abril de 2010

lunes, 19 de abril de 2010

Josh Rouse "Take Away Show" PART 1

DIVENDRES: OLGA M'AJUDES???


Divendres al matí, una trucada, era la meva amiga Marta: m'ajudes a presentar un regal d'una noia que fa 18 anys?..... Si si si!. Vam estar una bona estona descubrint técniques noves i el resultat final va ser espectacular!!! (imatge nº3).

Seguidament varem fer un berenar amb nens i la Sandra diu: Va Scrapeamos??? Si si si! (no tinc imatge)... em vaig oblidar :-(

En una estona va trucar el meu estimat veï, per demanar-me un favor... volia imprimir un val regal per l'aniversari dels seus Pares. Pero no es podia presentar de qualsevol forma. Així que en 12 minuts i mig li vaig "maquejar el preciat document"... M'el va fer signar.... Va dir que era una obra d'art :-). (imatge nº 1)

Aquella nit va venir l'Andrea una amigueta de la Clàudia, aixi que va veure el material per sobre de la taula, es va animar i també va fer una incursió en aquest mon de l'scrap. També varem fer un penjoll de llautó amb un scrap dins... (imatge 4)

Per últim la Clàudia ens presenta el seu resum de l'indumentària de Grècia per la Classe de Socials.... (imatge nº 5). La seva professora vol quedar-se'l!!!. Va quedar preciós.

Pero el més important és que m'encanta!!!

Olga

ALBUMS DE FAMILIA



Fa uns dies em celebrat els aniversaris de la família i he fet un regals molt especials!

sábado, 17 de abril de 2010