copyright © Todas las imagenes originales de OLGA VALLS BASSA

Prohibida toda reproducción parcial o total de las obras que aparecen en este blog.

scraps!!!


View My Stats

lunes, 19 de abril de 2010

DIVENDRES: OLGA M'AJUDES???


Divendres al matí, una trucada, era la meva amiga Marta: m'ajudes a presentar un regal d'una noia que fa 18 anys?..... Si si si!. Vam estar una bona estona descubrint técniques noves i el resultat final va ser espectacular!!! (imatge nº3).

Seguidament varem fer un berenar amb nens i la Sandra diu: Va Scrapeamos??? Si si si! (no tinc imatge)... em vaig oblidar :-(

En una estona va trucar el meu estimat veï, per demanar-me un favor... volia imprimir un val regal per l'aniversari dels seus Pares. Pero no es podia presentar de qualsevol forma. Així que en 12 minuts i mig li vaig "maquejar el preciat document"... M'el va fer signar.... Va dir que era una obra d'art :-). (imatge nº 1)

Aquella nit va venir l'Andrea una amigueta de la Clàudia, aixi que va veure el material per sobre de la taula, es va animar i també va fer una incursió en aquest mon de l'scrap. També varem fer un penjoll de llautó amb un scrap dins... (imatge 4)

Per últim la Clàudia ens presenta el seu resum de l'indumentària de Grècia per la Classe de Socials.... (imatge nº 5). La seva professora vol quedar-se'l!!!. Va quedar preciós.

Pero el més important és que m'encanta!!!

Olga

No hay comentarios:

Publicar un comentario